CloudApp

CloudApp 1.0.2

Upload en deel bestanden via de menubalk

VOOR

  • Uploaden in één stap
  • URL meteen in clipboard
  • Upload meerdere bestanden tegelijk
  • Veel opslagruimte

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Met het gratis CloudApp upload en deel je bestanden vanaf je Mac's bureaublad. Een simpel icoontje in de menubalk boven het bureaublad transporteert foto's, mp3-tjes en dergelijken naar de digitale wolk.

Het concept is eenvoudig maar zeer inventief: bestanden drop je in een wolk-pictogrammetje en CloudApp parkeert ze vervolgens snel in je persoonlijke (& onbeperkte) opslagruimte. Ondertussen stuurt de applicatie een URL, ofwel weblink, naar het klembord: deze haal je dus tevoorschijn door CMD+V in te toetsen. Om de webruimte te verkrijgen, dien je natuurlijk wel een account aan te maken op de CloudApp-website.

Desgewenst stuurt het wolkje ook net gemaakte schermafbeeldingen meteen door. Daarnaast activeer je add-ons (toevoegingen) om bijvoorbeeld vanuit iTunes en iPhoto bestanden naar je CloudApp-webspace te uploaden. Via de menubalk bereik je een online overzicht van je account. Bestanden staan hier overzichtelijk ingedeeld in categorieën en er is een vuilnisbak voor overbodige uploads.

Net als online dataopslag-applicaties DropBox en SpiderOak zendt CloudApp je media naar de internetwolken. Verder hebben de programma's echter weinig overeenkomsten. Eerstgenoemden bevatten uitgebreide menu's voor het beheren en synchroniseren van bestanden tussen verscheidene systemen. CloudApp houdt het simpel: sleur de files naar je menubalk, plak de URL in een bericht naar vrienden of collega's, en klaar is kees!

Meeste downloads Utilities & Tools voor Mac

Meer
CloudApp

Download

CloudApp 1.0.2

Beoordelingen about CloudApp